APIE MUS

UAB “CONLISTA” yra bendrovė, vertinanti ir branginanti kiekvieną naują projektą.

 

Esame visapusiškai atestuota, nuolat auganti ir tobulėjanti  įmonė, kelianti sau itin aukštus darbo kokybės reikalavimus ir puoselėjanti socialiai atsakingus santykius su darbininkais bei užsakovais.

 

Mes siūlome Jums savo patirtį, pažangiausias darbų technologijas ir nepriekaištingą darbų kokybę. Tai garantuoja iniciatyvūs jauni mūsų specialistai, dirbantys profesionaliai ir sąžiningai. Ekologiškai švarūs ir aplinką tausojantys darbo organizavimo ir technologiniai procesai leidžia mums susitvarkyti su sudėtingiausiais projektais.

 

Užsakovai sako esantys mumis patenkinti, nes statome, renovuojame, tvarkomės kokybiškai, kūrybiškai ir paisydami susitarimų grafikų.

 

Plati UAB „CONLISTA“ veikla apima ir pusiau požeminių konteinerių gamybą, jų montavimo darbus, konteinerinių aikštelių projektavimą ir įrengimą, siūlome viešųjų erdvių, sporto aikštynų, vaikų žaidimų aikštelių sutvarkymo ir įrengimo paslaugas.

 

UAB „CONLISTA“  siūlo visapusiškus darbų sprendimus, todėl norime ir galime pasidžiaugti savo realizuotais projektais, kuriančiais tvarią aplinką bei gerinančiais miestų, parkų, viešųjų erdvių ir privačių kiemų įvaizdį.

 

Bendradarbiaujame su įvairiais tiekėjais, gamintojais bei partneriais iš įvairių Europos Sąjungos šalių, todėl drąsiai galime įgyvendinti visus sudėtingiausius ir nestandartinius Jūsų sumanymus.